5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın sırasında insanların emin tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yerel itfaiye aracı yetkilileri ve çatı denetçmüterakki, yangın merdiveni tasavvurını denetlemek ve onaylamaktan sorumludur. Tasavvurın bütün regülatör gereklilikleri hakkındaladığından ve emniyetli bir tahliye rotası sağlamada tesirli başüstüneğundan güvenli olurlar.

Her vakit sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir kayıt, möble yahut sair bir pürüz bulunmamalıdır. Antrparantez Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım süreçlerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile ağırlık kızılıyoruz.

çoklukla yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu ivedi çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın kayranından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Montaj: Yangın kapısı, doğru şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Antrparantez geniş bayi ağına iye firmamız montaj ve hizmet anlayışlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, fiyatını etkileyen bir öteki faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara mutabık olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

ölçünlü bir ivedi çıkış bapsı çoğu kez 2000 TL ile 4000 TL beyninde mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve gayrı özellikleri gibi faktörler hediyeı etkiler.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taliı silsile otomasyon sistemlerine şayan aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı olur.

Yangın Bapsı Kolu aşağı essah itilerek kapının kolaylıkla açılmasını sağlayan ürkü şube yapısında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve mükemmel olmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Bu tür yangın merdiveninin esas özelliği kompakt ve yerden tutum sağlayan dizaynıdır. Kullanılmadığında merdiven iyi bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana iye binalar yangın kapısı veya bediiyat kaygıların bir faktör evetğu binalar bağırsakin tatminkâr hale getirir.

Report this wiki page